Sinds 2012
Food is onze passie.
Daarom staat de keuken op een bijzondere plaats op het eerste verdiep, met zicht op het kanaal zodat onze chef Youenn en zijn team UP-food de beste gerechtjes kunnen toveren.
Wie zijn we?
Wij, Marc Hadermann, Sven Loos, Tom Plateau en Youenn De Mulder zijn de bezielers van restaurant Uppetite. Chef Youenn werkte jaren in de keuken van de andere zaken van ondernemer Marc Hadermann. Zijn creatieve en (h)eerlijke gerechten worden op tafel gebracht door Tom Plateau en Sven Loos. Ook Tom heeft al een mooi parcours afgelegd in verschillende horecazaken in het Brusselse. De horecapassie van dit team gaat nog verder. Sven werd eveneens geboren met het horeca-gen. Net zoals de rest van het viertal kent ook hij het perfecte recept voor een onvergetelijke restaurant-ervaring.
Het Restaurant

Hier kunnen jullie genieten van een heerlijke (of (h)eerlijke) menukaart, met verrassende en betaalbare traditionele gerechtjes met een hedendaagse touch. Een uitgebalanceerde wijn- en drankenkaart zijn de extra troeven om de beleving compleet te maken van lunch, diner of een op maat gemaakt evenement.
De Bar

Drinks en music in een open, aangenaam kader met een prachtig zicht op het kanaal.
Het Terras

Buiten aan de boord van het kanaal. Leuk ingericht. Hier wordt het leuk vertoeven tijdens de zomermaanden.
Onze waarden
Uppetite biedt een culinair totaalconcept met het accent op 4 waarden aan.
1. Totaalconcept
2. Lokale producten
3. Gezelligheid troef
4. Klanttevredenheid
Zin in een etentje?
Boek nu een tafel
Hulp nodig?