Sinds 2012

Food is onze passie.
Daarom staat de keuken op een bijzondere plaats op het eerste verdiep, met zicht op het kanaal zodat onze chef Youenn en zijn team UP-food de beste gerechtjes kunnen toveren.

Wie zijn we?

Wij, Marc Hadermann, Sven Loos, Tom Plateau en Youenn De Mulder zijn de bezielers van restaurant Uppetite. Chef Youenn werkte jaren in de keuken van de andere zaken van ondernemer Marc Hadermann. Zijn creatieve en (h)eerlijke gerechten worden op tafel gebracht door Tom Plateau en Sven Loos. Ook Tom heeft al een mooi parcours afgelegd in verschillende horecazaken in het Brusselse. De horecapassie van dit team gaat nog verder. Sven werd eveneens geboren met het horeca-gen. Net zoals de rest van het viertal kent ook hij het perfecte recept voor een onvergetelijke restaurant-ervaring.

Het Restaurant

Hier kunnen jullie genieten van een heerlijke (of (h)eerlijke) menukaart, met verrassende en betaalbare traditionele gerechtjes met een hedendaagse touch. Een uitgebalanceerde wijn- en drankenkaart zijn de extra troeven om de beleving compleet te maken van lunch, diner of een op maat gemaakt evenement.

De Bar

Drinks en music in een open, aangenaam kader met een prachtig zicht op het kanaal.

Het Terras

Buiten aan de boord van het kanaal. Leuk ingericht. Hier wordt het leuk vertoeven tijdens de zomermaanden.

Onze waarden

Uppetite biedt een culinair totaalconcept met het accent op 4 waarden aan.

1. Totaalconcept
Bij Uppetite kan u niet alleen aan tafel genieten. Op de eerste verdieping kan je terecht voor een drankje en wat social bites met mooi zicht op de Akenkaai. Wij zijn gelegen in de hoogste woontoren van Brussel. Onze gasten kunnen proeven van een prachtig zich op de skyline van Brussel vanaf onze rooftop. Tijdens de zomermaanden kan je heerlijk vertoeven op ons terras.
2. Lokale producten
Chef Youenn en het ganse keukenteam koken met producten uit eigen streek. Verse ingrediƫnten smaken beter en zijn gezonder. Wij kennen lokale producenten en de kwaliteit van hun producten. Zo streven wij steeds naar de optimale smaakbelevenis.
3. Gezelligheid troef
Wij besteden niet alleen aandacht aan lekker eten en lokale producten. Optimaal lunchen en dineren kan alleen in een gezellig kader. Zet je neer, neem en hapje en een drankje en wij zorgen voor een aangename belevenis met goede bediening en een leuk muziekje.
4. Klanttevredenheid
Klanttevredenheid staat centraal bij Uppetite. De mening van onze gasten telt natuurlijk het meest. Daarom volgen wij feedback gegeven op sociale media en reviewsites intensief op. Als wij ons kunnen verbeteren, of als je hebt genoten, horen wij dat natuurlijk graag.

Zin in een etentje?

Boek nu een tafel

Hulp nodig?

Contacteer ons